Foredrag og kurs

Inspirerende og lærerike foredrag og kurs.

Sidsel W. Storaas er en inspirerende og erfaren foredragsholder og kursleder. Hun holder kurs og gir foredrag på alle tema relatert til kvalitetsledelse, Lean Six Sigma, forbedring, digitalisering, lederskap, selvledelse, kulturbygging, systemtankegang og en rekke andre tema.

Kort sagt - hun avmystifiserer tema, konsepter, ord og uttrykk innenfor kvalitetsfaget.

Universitetslektor på Universitetet i Sørøst Norge i faget Quality Management.

Emnelærer hos AOF Østfold i programmet Utøvende ledelse i praksis.

 

Foredrag kan bookes via Talerlisten

Kurs hos Holte Academy AS

Kurs hos Videocation AS

Convention
Videocation.png

Mest sette kurs på Videocation i 2021

Nå kan du endelig utvikle kulturen i teamet ditt, få til kontinuerlig forbedring, bruke prosesstankegang og bli mer flyteffektiv, og dermed levere bedre kvalitet på en kostnadseffektiv måte.

Gjennom denne påbyggingen til kurset “Lean, Kvalitet og Kontinuerlig forbedring” kan du få kompetansebevis for Gult Belte innen Lean Six Sigma. Det innebærer at du kan delta som et verdifullt medlem av ethvert forbedringsprosjekt og kanskje selv gjennomføre enkle forbedringer på din arbeidsplass.

En prosesseier tar ansvar for kvalitet, faglig integritet og kontinuerlig forbedring for sine prosesser. Prosesseiere bør utnevnes om dere har et prosessbasert styringssystem, og det er absolutt å anbefale om dere satser på kontinuerlig forbedring og Lean Six Sigma. Hvordan skal dere ellers drive prosessforbedring, om dere ikke har dokumentert prosessene i et system?

Nest mest sette kurs på Videocation i 2021.

Vet du hvilke styrker, ferdigheter og evner du har? Vet du at du er verdifull – uansett hvem du er? I dette kurset får du de verktøyene du trenger for å gi deg selv handlingsrom sånn at hverdagen blir både bedre og enklere.

I dette kurset får du 100 forbedringsverktøy på løpende bånd som umiddelbart kan omsettes i din virksomhet for å øke kvalitet, produksjon, innovasjon, prosess og motivasjon.

I løpet av 19 leksjoner vil vi se på hva du og ditt team kan gjøre for å starte på kvalitetsreisen. Dette er et viktig fundament for alle virksomheter - små og store - men de som er små og ønsker vekst vil dra særlig nytte av denne grunnleggende metoden for å skape et fundament for videre oppskalering og vekst.

I løpet av 12 leksjoner vil vi se på ulike aspekter av prosessautomatisering, hyperautomatisering, lavkode programvareutvikling, bruk av borgerutviklere, innovasjon og mer effektiv bruk av hjemmekontor. 

Hvor bra har du det egentlig på jobben? Har du noen gang kommet ut av et møte og mumlet “tosk”, “drittsekk”, “kjerring” eller liknende og vært ganske frustrert? Kommer du hjem og er dønn sliten og litt lei av alt snakk om politikk og andre uvesentligheter? Gruer du deg til mandag? Da er du ikke alene.

Kvalitetsledelse - kultur, struktur og organisering for bedre resultater

Kommer på Videocation