top of page
Image by Jonathan Velasquez

Podcast

Lytt til podcaster der Sidsel Storaas er vertskap eller invitert for å gi sin innsikt og mening om faglige og sosiale temaer.

Logo IFSJ 2.webp

I flytsonen med Sidsel og Jon

I “flytsonen med Sidsel og Jon” er en podcast der vi tar opp aktuelle temaer knyttet til forbedringskultur, ledelse, teamarbeid, prosesser, verdistrømmer og flyt, samt metoder og modeller som støtter opp under dette. Vi tar jevnlige turer innom både Lean-filosofien, Agile arbeidsformer og verktøy. Og vi vil snakke om lederrollen I relasjon til disse temaene. Så her blir det massevis av flytrelaterte emner!

Kvalitetsprat

Kvalitet og Risiko Norges (KRN) egen podcast med Programledere Siri Mathiesen og Sidsel Winther Storaas. Ønsker du å lære mer om foreningens muligheter ? Se www.qrn.no.

Podcasten Kvalitetsprat kan inneholde egenreklame samt omtale av Kvalitet og Risiko Norges egen kurs og konferansevirksomhet.

Musikk av Karsten Boe

Podcast Image 2.jpg
Screen Shot 2022-11-30 at 11.18.40 p.m..png

På jakt etter kvalitet

I Talertid blir du kjent med hva Norges beste foredragsholdere er opptatt av.

Hva er kvalitet og hvordan starte en kvalitetsforbedringsprosess? Sidsel Winter Storaas fikk interesse for kvalitetsledelse som student. I dag lever hun av det og deler sin kunnskap.

bottom of page