Søk
  • Sidsel W. Storaas

Ledig kapasitet for nye oppdrag

Fra mai måned har jeg kapasitet til å ta på meg nye oppdrag.

Her er noen eksempler på prosjekter eller oppdrag som jeg kan være aktuell for.


Prosjekter/vurderinger:

Kulturelt rammeverk – vi setter sammen kulturelt rammeverk med visjon, formål, verdier og policy’er/prinsipper som matcher DNA i din kultur. Vi gjør dette målbart med «Culture Intelligence» fra «Culturengine».


Struktur som virker – et fullt ut integrert styringssystem med mekanismer for strategioppnåelse, forbedringssystem, kvalitetssikringssystem og daglige prosesser


Neste generasjons organisasjonssystem – Kontinuerlig forbedring, bærekraft, endringsvillighet, allianser, smidighet og digitalisering – er ditt team klar for dette?


Vurdering av ditt eksisterende styringssystem – ekspertvurdering av deres system og konkrete forslag til hvordan dere kan få systemet til å fungere, bli lærende, finne automatiseringspotensiale og gjøre det hele mer smidig.


Vurdering av ditt lederteam – evaluering av lederteamets evne og motivasjon til å lede medarbeidere og team for å nå strategiske målsetninger, formål og oppnå «business excellence», inkludert konkrete aksjoner for å bli bedre.


Vurdering av eksisterende bedriftskultur – ved hjelp av undersøkelser og bruk av «Culture Intelligence»-data fra «Culturengine» vil vi få et nøyaktig bilde av hvilke verdier som prioriteres i det daglige av ditt team og kunne gi en svært presis vurdering av gapet mellom faktisk og ønsket kultur.


Strategi-facilitering – jeg hjelper dere med å ta tak i formål og visjon, oversette forretningsmessige behov og strategiske målsetninger til konkrete prosjekter og målbare aksjoner.


Læringsprodukter, kurs, foredrag – med hjelp av gode pedagogiske analyser kartlegger jeg behov, kompetansenivå, læringsmål og finner beste måte å formidle og overlevere ny kompetanse til hele eller deler av ditt team.Digitale produkter - jeg kan lage podcast (link til "Kvalitetsprat"), nanolæringsprogram med video, ulike kommunikasjonsprodukter og mye mer. Jeg har alt nødvendig utstyr. Se gjerne video som eksempel.


Personlig rådgivning:

Betrodd rådgiver/ «personlig trener» - Sparringspartner, diskusjonspartner, utfordrer, mental døråpner, idegenerator og trener for personlig og faglig utvikling av ledere.


Talentutvikling/mentor – Strukturerte møter og diskusjoner med yngre medarbeidere/talenter for læring og utvikling innen lederskap i næringslivet.


Lederutvikling - Månedlige rådgivningsøkter for ledere med PIP (Performance Improvement Plan) for å komme tilbake på sporet eller utvikle seg til en bedre leder.

Programmer:

· Mentoringprogrammer med samlinger og mentor/mentee-møter

· Lederutviklingsprogrammer for lederteam

· «Ny som leder»-program


Om noe av dette høres interessant ut må du gjerne ta kontakt! Telefon 94789479, Webmøte på Whereby.com/sqc.no eller epost sidsel.storaas@sqc.no.

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle